януари 19, 2019

За нас

Фирмата развива дейност на територията на Република България от 1996 година.

Изпълнявали сме строителство на жилищни кооперации и еднофамилни къщи на територията на София и София окръг (Княжево, Лозенец, Горна баня, Борово, Банкя, Бояна, Симеоново, Бистрица и др). Извършвали сме строително ремонтни дейности по обществени поръчки в цяла България (РС София, Бургас, Варна, Айтос, Асеновград, Пловдив, Смолян и др.)

От 14 години основната ни дейност е като външни оценители на щети по недвижимо имущество към някои от водещите застрахователни компании в България – ДЗИ, Лев инс, Дженерали, Далл Богг и др. Взехме дейно участие в извършване на огледи и обработка на щетите от земетресението в гр.Перник, наводненията във Варненско, с.Бистрец и гр.Мизия, градушката в гр.София и др. Наши колеги, строителни техници и инженери работещи и с други застрахователни компании, са привлечени и подпомагат тази наша дейност в страната. Имаме възможност да поемем допълнителен обем огледи на територията на София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Стара Загора, Русе, Свищов,Монтана, Ямбол и прилежащите към тях населени места. Работим в тясно сътрудничество и със служители от други застрахователни компании, като продължаваме да разширяваме списъка с градове, в които имаме възможност да извършваме огледи.

В последната година прибавихме към предлаганите до момента услуги и оценка на недвижими имоти и медиация. За целта са привлечени лицензирани оценители и медиатори. Извършваме оценка на машини и оборудване, както и счетоводни експертизи за нуждите на застрахователни компании. Разполагаме с техника за термографски анализ и извършваме експертизи на базата на термографско обследване. Предстои разширяване на дейността с пожаро-технически експертизи.