19.01.2019

За нас

Фирмата развива дейност на територията на Република България от 1996 година, като през 2021 г. е регистрирана като ЕООД.

Изпълнявали сме строителство на жилищни кооперации и еднофамилни къщи на територията на София и София окръг (Княжево, Лозенец, Горна баня, Борово, Банкя, Бояна, Симеоново, Бистрица и др). Извършвали сме строително ремонтни дейности по обществени поръчки в цяла България (РС София, Бургас, Варна, Айтос, Асеновград, Пловдив, Смолян и др.)

От 15 години основната ни дейност е като външни оценители на щети по недвижимо имущество към някои от водещите застрахователни компании в България – ДЗИ, Лев инс, Дженерали, Далл Богг, Групама, Блъгария и др. Взехме дейно участие в извършване на огледи и обработка на щетите от земетресението в гр.Перник, наводненията във Варненско, с.Бистрец и гр.Мизия, градушката в гр.София и др. Наши колеги, строителни техници и инженери работещи и с други застрахователни компании, са привлечени и подпомагат тази наша дейност в страната. Имаме възможност да поемем допълнителен обем огледи на щети по имущество на територията на София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Стара Загора, Русе, Свищов, Монтана, Ямбол, Силистра, Видин, Разлог, Ботевград, Враца, Мездра, Хасково, Шумен, Добрич, Монтана, Велико Търново, Габрово, Дупница, Пазарджик, Кърджали, Разград, Търговище, Смолян, Червен бряг, Берковица и прилежащите към тях населени места. Работим в тясно сътрудничество и със служители от други застрахователни компании, като продължаваме да разширяваме списъка с градове, в които имаме възможност да извършваме огледи.

В последната година прибавихме към предлаганите до момента услуги и оценка на недвижими имоти и медиация. За целта са привлечени лицензирани оценители и медиатори. Имаме възможност за обработване на щети по имущество за застрахователни компании с дистанционен достъп или на място. Извършваме оценка на машини и оборудване, както и счетоводни експертизи за нуждите на застрахователни компании. Разполагаме с техника за термографски анализ и извършваме експертизи на базата на термографско обследване. В дейността си използваме специалисти в областта на пожаро-технически експертизи, фотоволтаични централи, електроинсталации, топлотехника и съоръжения за пренос и използване на природен газ. В момента разширяваме предлаганите услуги с огледи /предварителни и по щети/ от агрономи в по-големите градове в страната.